Combineer de twee beste smaken ter wereld: amandelboter en chocolade. Keto-vriendelijk en suikervrij, deze amandelboter cups hebben een geweldige energie en smaak!
Als je het keto-dieet op een vegan manier wilt proberen, is dit een geweldig recept. Amandelboter cups bevatten alles wat je nodig hebt voor een vega keto-snack: gezonde vetten, eiwitten en weinig koolhydraten. Als je niet op zoek bent naar een keto-dieet, maar in plaats daarvan op zoek bent naar een fantastische snack die gezond is, dan is dit ook iets voor jou!
Voorbereidingstijd
20 minuten
Totale tijd
1 uur
INGREDIËNTEN
Chocolade voor laagjes:
- ½ kopje kokosolie, gesmolten
- 4 eetlepels amandelmelk
- 2 theelepels vanille
- 2/3 cup cacaopoeder
- 1/8 theelepel zeezout
Amandelboter:
- 1/2 cup amandelboter
- 3 eetlepels kokosolie, gesmolten
- 1 scoop Sunwarrior Warrior Blend Vanille*
- 2–3 druppels stevia
*Of probeer een van de andere Warrior Blend smaken: chocolade, mokka, bessen of naturel!
BEREIDING
- Bekleed een muffinvorm met cupcakevormpjes.
- Combineer alle ingrediënten voor de chocolade samen in een middelgrote mengkom. Meng goed.
- Plaats een eetlepel chocolademengsel op de bodem van elke cupcakevorm. Zorg ervoor dat het mengsel gelijkmatig over de bodem wordt verdeeld.
- Plaats 10-15 minuten in de vriezer of tot ze hard zijn geworden.
- Terwijl de chocolade in de vriezer ligt, combineer alle ingrediënten voor de amandelboter.
- Haal de muffinvorm uit de vriezer en leg een eetlepel van het amandelbotermengsel over de chocolade in elke cupcake.
- Plaats terug in de vriezer voor 10-15 minuten.
- Haal de muffinvorm uit de vriezer en leg een lepel van het chocolademengsel op de bovenkant. Verdeel gelijkmatig zodat het een mooie platte bovenkant heeft. Gebruik een topping naar keuze (bijvoorbeeld noten) of laat ze zonder topping. Leg ze daarna nog eens 10-15 minuten in de vriezer.
- Haal de muffinvorm uit de vriezer en geniet!